Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

Kamupani Petrochemical Lockout Tagout

Kamupani Petrochemical Lockout Tagout

O loʻo i ai mea mataʻutia ma malosi mataʻutia (e pei o le eletise, malosi malosi, malosi faʻainisinia, ma isi) e ono faʻafuaseʻi ona tuʻuina atu i masini gaosiga o pisinisi petrochemical.Afai e le lelei le lokaina o le faʻaesea o le malosi i le faagasologa o le asiasiga ma le tausiga ma le amataina ma le tapunia o meafaigaluega, faʻalavelave faʻafuaseʻi (mea tutupu) e ono tupu ona o le tuʻuina atu faʻafuaseʻi o mea mataʻutia ma le malosi.

O se tasi kamupani olefins matagaluega "5.29″ fa'alavelave fa'afuase'i kamupani olefins matagaluega 7 # ta'e ogaumu fafaga laina valve ua matala atoatoa, fa'amaonia le tu'uina atu o tagata faigaluega vavae ese e liliu tauaso ipu flange, i le tulaga o le sui ipu tauaso e le'i mae'a, e tatala e le fa'afoe. le valve inlet, o le lalolagi o le malamalama naphtha i le 1.3 MPa pressure light naphtha mai e leʻi tapunia le flange o le leak, O se numera tele o suauu gasified ma kesi na fetaiaʻi ma afi tatala i totonu o le ogaumu, poʻo le paʻu uila na tupu i le vevela maualuga puna , ona tupu ai lea o le afi, ma iʻu ai i le 1 maliu, 5 manuʻa tuga, 8 manuʻa laiti.
I lenei faʻalavelave, e leai se faʻaogaina lelei o le faʻaesea mo mea mataʻutia i le faagasologa o le amataina ma le taofi o le masini.
Fa'alavelave fa'afuase'i i le afi ma le pa o masini pa'u butadiene i totonu o se kamupani i le aso 15 o Mati

O le tagata faigaluega e leai se tiute o se kamupani petrochemical na lamatia le motusia o le mea faigaluega o loʻo fesoʻotaʻi atu i le valve e faʻamama ai le palaka e aunoa ma le tapunia atoa o le alavai o le vaega o le kesi o le mamafa o le mita maualuga o le suavai i totonu o le olo fufulu alkali. , e i'u ai i le tele o mea o lo'o tafe i totonu o le olo, ma le mea o lo'o sasa'a fa'afuase'i ona fa'asalalauina e fai ai le kasa pa.O le Flashover na tupu ina ua maeʻa le faʻaogaina o le ea malulu o loʻo tautau i le puipui i matu o le substation i le itu i saute o le condensing unit, ona mafua ai lea ona paʻu ma faʻafefe i tafatafa o le vaitaele lapisi ma le potu pamu i le itu i sisifo o le alkali. olo fufulu, i'u ai i le 1 maliu ma le 5 manu'a.✍ i lenei faʻalavelave faʻafuaseʻi, e leai se faʻamatalaga lelei, tuʻuesea ma le pulea o mea mataʻutia ma le malosi i totonu o le paipa masini, ma faʻapea e le tusa ai ma le tulafono ma le lamatia le gaioiga.

Dingtalk_20211106125937


Taimi meli: Nov-06-2021