Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

La'asaga i se Ta'aloga Loka/Tagout

La'asaga i se Ta'aloga Loka/Tagout
A'o faia se fa'agasologa o le tagout loka mo se masini, e taua le fa'aofiina o mea nei.O le auala e ufiufi ai nei mea o le a eseese mai lea tulaga i lea tulaga, ae o manatu lautele o loʻo lisiina iinei e tatau ona faʻaalia uma i taʻaloga taʻavale taʻavale uma:
Fa'asilasilaga - O tagata faigaluega uma o lo'o galulue fa'atasi ma se masini e tatau ona logoina so'o se tausiga fa'atulagaina.

Feso'ota'iga Va'ai -Tu'u i luga ni fa'ailoga, cones, lipine saogalemu, po'o isi ituaiga o feso'ota'iga va'aia e ta'u atu ai i tagata o lo'o galue se masini.

Fa'ailoaga Malosiaga -E tatau ona fa'ailoa uma puna'oa o le malosi a'o le'i faia se fa'agasologa o le loka i fafo.O le fa'agasologa e tatau ona fa'atatau mo so'o se mea e maua ai le malosi.

Fa'afefea ona Ave'esea le Malosi -Fuafua tonu pe faapefea ona aveese le malosi mai le masini.E mafai ona fa'apea na'o le tatalaina o le palaka po'o le malepe o le ta'avale ta'avale.Filifili le filifiliga sili ona saogalemu ma faʻaaoga i le faʻagasologa.

Fa'amama le Malosi -A mae'a ona aveese fa'apogai o le malosi, o le ai ai se aofaiga o totoe i le masini i le tele o tulaga.O le "fa'amama toto" so'o se malosi o totoe e ala i le taumafai e fa'aogaina le masini o se faiga lelei.

Saogalemu Vaega Fe'avea'i -So'o se vaega o le masini e mafai ona gaoioi ma i'u ai i manu'a e tatau ona fa'amautu lelei.E mafai ona faia lenei mea e ala i masini faʻapipiʻi i totonu poʻo le sailia o isi auala e faʻamautu ai vaega.

Tag/Loka i fafo -O tagata faigaluega uma o le a galulue i luga o le masini e tatau ona faʻapipiʻi taʻitoʻatasi se pine poʻo se loka i punaoa malosi.Pe na'o le to'atasi pe to'atele, e mana'omia le iai o le fa'ailoga e tasi mo tagata ta'ito'atasi o lo'o faigaluega i se nofoaga e ono lamatia.

Taualumaga Fa'auiga -A mae'a loa le galuega, e tatau ona fa'atino faiga e fa'amautu ai tagata faigaluega uma o lo'o i se nofoaga saogalemu ma o so'o se loka po'o se mea faigaluega saogalemu ua aveese a'o le'i fa'aola le masini.

isi -O le faia o soʻo se laasaga faʻaopoopo e faʻaleleia ai le saogalemu o lenei ituaiga o galuega e taua tele.O fale faigaluega uma e tatau ona i ai a latou lava seti tulaga ese o taualumaga e faʻatatau i latou tulaga patino.

LK01-LK02


Taimi meli: Sep-06-2022