Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

O le masini e faaletonu ma e le lokaina tagout

O le masini e faaletonu ma e le lokaina tagout


I le masina o Iulai 2006, o se tagata faigaluega e igoa ia Yang o se kamupani i Qingdao na pa'u eletise a o talepeina le mama faavevela o se masini tui tui, ma mafua ai le maliu o se tasi.
Auala na tupu ai le faalavelave:
Ina ua taina e Yang, o se tagata fai masini tui tui, se vaega, ua le faamalieina o ia i le limu, ma maua ai se tufuga, Zhao, o le na te faamasinoina ua poloka le pupuni o meafaigaluega, ma fai atu ia Yang e aveese le isu.E tusa ai ma tulafono faʻatonutonu: e tatau ona tape le faʻaogaina o le faʻaogaina o le eletise lautele ma faʻatautaia e tagata faigaluega tausiga faʻapitoa;Ina ua le tapeina le eletise masani e pei ona manaʻomia, na aveese e Yang le mama faʻamafanafana na o ia.O le mea na tupu, na pa'i le pipii paipa i le uaea eletise ma pa'u ai Yang i lalo i le eletise.Sa le aoga le laveai.
Mafua'aga o fa'alavelave:
1. O le mafuaʻaga autu o lenei faʻalavelave o le faʻatonuina e le tekinisia e le tusa ai ma le tulafono le tagata taʻavale Yang e faʻapipiʻi le nozzle ma ua le mafai ona mataʻituina le tagata faʻatautaia i le nofoaga o taotoga.
2. O Yang, le fa'aogaina o meafaigaluega, na fa'ate'aina vaega ola o meafaigaluega e aunoa ma le fa'aletonu o le eletise, o le mafua'aga tonu lea o le fa'alavelave;
Tiute mo Faalavelave:
1. O le poloaiga faasolitulafono a le Tufuga Mr. Zhao na mafua ai le faalavelave, o le mafuaaga autu lea o le faalavelave, ma o le a ia tauaveina le matafaioi autu.
2. Sa galue Yang i le soliga o tulafono faatonutonu ma sa nafa ma le faalavelave.
3. O le leoleo leoleo o le Jinplastic Company e leʻi mauaina le gaioiga faasolitulafono a le aufaigaluega i le taimi, ma tuʻuina atu le pulega ma le faʻasalaga tau tamaoaiga.
4. O le ulu o le ofisa o fale a le kamupani, lala lala ma taitai talafeagai o le matagaluega o pisinisi e tatau ona nafa ma pulega ma tuuina atu i ai faasalaga tau pulega ma le tamaoaiga.
Lapataiga fa'alavelave:
1. I so'o se tulaga, e tatau i le au fa'afoe ona galulue e tusa ai ma tulafono ma fa'atonuga ma faiga fa'aoga meafaigaluega.E le tatau ona latou faagaoioia tauaso pe faia ni tulaga lamatia.
Tagata faigaluega i vaega uma o le gaosiga o le poto masani iunite e tatau ona tuʻuina le saogalemu i le mea muamua, faia moni le saogalemu muamua, pe a tatou mafaufau i le saogalemu i luma atu, gauai atu i le pulea o amioga faasolitulafono i le faagasologa o le tausiga, e mafai ona tatou aloese mai le tulai mai o faalavelave.

未标题-1


Taimi meli: Tes-10-2022