Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

2019 NSC Congress & Expo

NSC-2019

2019 NSC Congress & Expo
Setema 9-11, 2019
Tatala tetele!

Aso fa'aaliga: Setema 9-11, 2019

Nofoaga: San Diego Convention Center
Ta'amilosaga: tasi i le tausaga

E lua: 5751-E

Lagolagoina e le National Safety Council, o le US Labor Insurance exhibition o se tasi lea o faʻaaliga taua ma faʻapolofesa i le tulaga o le saogalemu o fale gaosi oloa ma puipuiga a le tagata lava ia i le lalolagi atoa.O se tasi foi o faʻaaliga sili ona tele i tausaga taʻitasi i le fanua lava e tasi i le lalolagi, ua taʻua o le A + A o le Iunaite Setete ma tosina mai ai le silia ma le 1,000 faʻaaliga mai le lalolagi atoa.Ua silia ma le 100 tausaga o faia ma le manuia.O le NSC e faia i tausaga taʻitasi i le va o aai eseese i le Iunaite Setete, lea e tosina mai ai tagata faʻatau mai nofoaga talimalo ma nofoaga lata ane i se tulaga sili atu, faʻalauteleina le faʻaaliga i itu uma o le Iunaite Setete.I le taimi lava e tasi, o se tasi lea o mataupu taua o le fonotaga faaletausaga a le komiti o le saogalemu faavaomalo e faia i le Iunaite Setete i tausaga uma.O le mea lea, o le NSC o loʻo faia se matafaioi taua ma tulaga i le tulaga o le saogalemu ma le puipuiga i totonu o le Iunaite Setete.
O le fa'aaliga aupito tele ma sili ona fa'apolofesa mo le saogalemu ma le puipuiga o tagata faigaluega i le Iunaite Setete.Ose fa'apolofesa fa'apolofesa i le lalolagi atoa.

NSC 2018 o le a faʻaalia oloa ma auaunaga e aofia ai mea e puipuia ai le tagata lava ia ma mea saogalemu, seevae faigaluega, totigilima faigaluega, ofu timu, ofutino, ie e le o lalagaina,

pa'u oloa, oloa tausiga mata, ma isi. O le aofaʻi o 1094 pisinisi na auai i le faʻaaliga, ma le 2,500 faleʻie ma le aofaʻi o faʻaaliga o le 23,000 sikuea mita.

O tagata faʻaalia e masani lava mai le Iunaite Setete, o faʻasalalauga faʻavaomalo faavaomalo mai Kanata, Saina, Korea i Saute ma Pakisitana ma isi atunuʻu, lauiloa lauiloa i le alamanuia Honywell, 3M, Safestart, Grainger, Workrite, ma isi.

O kamupani Saina e tusa ma le 180 fale'ie, lona lua na'o matou fa'aaliga fa'apitonu'u.

Taaalo faapitoa

Houston nofoaga tutotonu o Houston o le aai pito i tele i Texas ma o le nofoaga autu tau tamaoaiga i luga o le talafatai o le fagaloa.Ua lauiloa i lona malosi (aemaise o le suauu), vaalele vaalele ma alavai, Houston o le lona ono pito sili ona tele i le lalolagi ma sili ona pisi i le Iunaite Setete.

I le 1969, na lele atu ai i le masina mai iinei le vaalele a le US "Apollo 11" mo le taimi muamua.O le nofoaga tutotonu o se tasi foi o mea taua a Houston


Taimi meli: Ian-12-2021