Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

4 manatu sese masani e uiga i tulaga lamatia

4 manatu sese masani e uiga i tulaga lamatia

I le taimi nei, e masani lava mo tagata faigaluega i le tulaga o le gaosiga o le saogalemu le i ai o se malamalamaga manino, faʻamasinoga le saʻo ma faʻaaoga sese o manatu talafeagai.Faatasi ai ma i latou, o le malamalama sese o le manatu o le "tulaga lamatia" e matua iloga lava.

E tusa ai ma loʻu poto masani i galuega, na ou faʻamaonia ai e fa ituaiga o manatu sese e uiga i "tulaga lamatia".

Muamua, "ituaiga faʻalavelave" o le "tulaga lamatia".

Mo se fa'ata'ita'iga, O se mafutaga faaleaoaoga a le atina'e A e teuina fa'afuase'i Se pakete penisini, e ono o'o atu ai i se fa'alavelave fa'afuase'i pe a fa'afeiloa'i i se puna afi.

O le mea lea, o nisi o fomaʻi gaosiga saogalemu e talitonu o le lamatiaga o le fale faigaluega o le afi.

Lona lua, "le avanoa o se faʻalavelave" e pei o le "tulaga lamatia".

Mo se fa'ata'ita'iga: ose faleaoga a le kamupani B o lo'o faigaluega i se nofoaga maualuga.Afai e le faia e tagata faigaluega ni puipuiga talafeagai pe a faigaluega i se nofoaga maualuga, e ono tupu se faʻalavelave pa'ū.

O le mea lea, o nisi o fomaʻi gaosiga o le saogalemu e talitonu o le tulaga lamatia o galuega maualuga i totonu o le mafutaga faaleaoaoga o le avanoa lea o faʻalavelave pa'ū maualuga.

Tolu, o le "tulaga lamatia" o le "tulaga lamatia".

Mo se fa'ata'ita'iga, e mana'omia le sulfuric acid i totonu o se mafutaga faaleaoaoga a le kamupani C. Afai e le maua e tagata faigaluega se puipuiga lelei, e ono pala i le sulfuric acid pe a latou fuli pusa sulfuric acid.

O le mea lea, o nisi o foma'i o le gaosiga o le saogalemu e talitonu o le lamatiaga o le mafutaga faaleaoaoga o le sulfuric acid.

Lona fa, ave "tulaga natia" o ni "tulaga lamatia".

Mo se faʻataʻitaʻiga, e le o faia se mafutaga faaleaoaoga a le pisinisi DTagout lokapulega pe a toe faʻaleleia mea faʻainisinia e faʻauluina e le eletise.Afai e ki pe amata e se tasi masini e aunoa ma le iloaina, e ono afaina ai masini.

O le mea lea, o nisi o fomaʻi gaosiga o le saogalemu e talitonu o le lamatiaga o galuega faʻaleleia i totonu o le mafutaga faaleaoaoga o lenaTagout lokae le fa'atinoina le pulega ile taimi ole tausiga.

O le a tonu le tulaga lamatia?O tulaga lamatia o se iloiloga atoatoa o le ono tulai mai o se ituaiga o faalavelave e tupu i se punavai o lamatiaga ma taunuuga matuia e ono tupu mai i le faalavelave.
E iai le tulaga lamatia, ae e le o se mea patino, meafaigaluega, amio poʻo le siosiomaga.

O le mea lea, ou te manatu e sese le faʻailoaina o se mea faʻapitoa, meafaigaluega, amio poʻo le siosiomaga o se lamatiaga.

E sese fo'i le na'o le fa'ailoaina o se tulaga lamatia le ono mafai e se mea, mea faigaluega, amio po'o se si'osi'omaga fa'apitoa ona o'o atu ai i se fa'alavelave fa'apitoa (mo se fa'ata'ita'iga, ta'itasi i le tausaga) po'o ni fa'alavelave matuia e ono tula'i mai i se fa'alavelave fa'afuase'i (3 e tasi le oti o tagata).O le fa'aletonu ona o le su'esu'ega o lamatiaga e tasi le itu ma na'o le tasi le itu e mafaufauina.

Dingtalk_20211106105313


Taimi meli: Nov-06-2021