Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

Fa'alavelave fa'afuase'i masini fusi

Fa'alavelave fa'afuase'i masini fusi

1, O le aoauli o Setema 10, 2004, o le sima fale gaosi oloa afifiina faleaoga, o le aufaigaluega o le galuega sasaa, ina ua uma le seevae, le faleteuoloa e le o meafaitino, o lea o loʻo uuina paipa uʻamea, tu i luga o le sikuli conveyor sasa le pito i lalo o le faleteuoloa.faleteuoloa mea, sauni e sau i lalo, ae ona o le vae ofuina foam slippers, fegasoloaʻi le talafeagai, o le ogatotonu o le kalave le mautu, disorderly vae agavale na o le laa atu i le sikulima conveyor pito i luga 10CM avanoa lautele, o loo tamoe le masini o le a ona vae ma vae. Na mimilo i totonu. Na ia taofi le taavale ma fuli le uili i le taimi lava na aveese ai, ma iu ai i le tipiina o lona vae agavale maualuga.

2, i luga o Iulai 15, 2005, sinoma shawan la'au sima asiasiga tagata faigaluega zhang i le siaki crusher lafoaia fusipa'u conveyor, na maua ai o le pa'u uili si'usi'u ua pisipisia ma pulverized koale fusipa'u feoa'i teisi, o lea i le conveyor fusipa'u ma se supa pulverized koale e faamama i luga. o le ta'avale, o le mea e leaga ai i le fa'amamāina o se suo ua pu'eina i le fusipa'u conveyor, ona e le'i tu'uina atu e Zhang i le taimi, Le'i saunia pe a fa'atopetope atu i luma ma se suo, ulu ulu le puipui puipui pito i luma, maliu i le mea tonu. .

3. I le aso 12 o Ianuari, 2008, e to’a 3 tagata faigaluega na maua se fa’aaliga mai le falegaosimea, e mana’omia ai ona fa’amama le fusipa’u i lea lava aso.Ona o mafuaaga patino, na suia ai i le pe tusa o le 4pm i le aso 13 o Ianuari ma amata ai le faʻamamaina o mea.Chen o se tagata i le foeuli paʻu i lalo o le taotoga, o le isi lua tagata i le mamao o lona ono, fitu mita le mamao mai le taotoga.I le 7 i le afiafi, na amata ai e le potu pulea tutotonu le fusipaʻu, na filifili Chen e faʻaauau le faʻamamaina o mea faʻaputu, ae na te leʻi faia leFa'asologa o le tagout loka.Pe tusa o le itula e 9:20 i le po, na fa’afuase’i ai ona faalogoina e isi tagata se to’alua le pa’o o le pulou o lo o feto’ai ma uamea.Sa vave ona latou tosoina le ki o le maea toso ma maua ai o ia o lo o saisaitia i le va o le pito o le pa’u ma le puipui.

4. I le vaveao o Tesema 26, 2008, nu.E 3 le fusipa'u mea'ai e olo ai sima sa lipotia mai ua faaletonu.Na fa'atulaga e le matagaluega o fa'aleleia le to'a 3 tagata faigaluega fa'aleleia e fa'anatinati e toe lipea, ma le isi tufuga tiute o Bao xx, iinei mo le lipeaina o le chute ulding.I le tusa o le 7:00, ina ua uma le tausiga ma le debugging o le fusipaʻu ese-ala, na maua e Bao se mea itiiti i totonu o le mama totonu o le fusi i le itu siʻusiʻu o le fusi, ma faalautele lona lima taumatau i le uili siʻusiʻu, taumafai e ave. i fafo mea.O le uili si'usi'u taamilo o le fusi na susu i le lima taumatau o le na aafia.

Dingtalk_20220507141438


Taimi meli: Me-07-2022