Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

Pulega o galuega faufale

"Fa'atonuga o galuega faufale" e fa'atatau i fa'afitauli ma e taula'i i le fa'atonutonuina o lamatiaga i feso'ota'iga tu'usa'o.E sefulutolu mana'oga tau pulega ua fa'atulagaina.

I le vaʻai atu i uiga maualuga o le lamatiaga o le faʻaogaina o le lua itu i luga ole laiga, ua faʻaleleia atili le loloto o le faʻapipiʻiina, faʻaitiitia le taimi ole faʻagaioiga i luga ole laiga, ma o aʻafiaga ole faʻaogaina i luga ole laiga e pulea e ala i le faʻaleleia o le fuafuaga faʻagaioiga. pulega ma le fa'aleleia atili o le lelei o le fa'agaioiina o pepa ulufale.

E ala i le faailoaina o le malosi matautia po o meafaitino i meafaigaluega, nofoaga poʻo faiga, atiaʻe fuafuaga tuʻufua, faʻatino le faʻaesea o le malosi, faʻamaonia le aoga o le faʻaesea o le malosi, maLapataiga ta'e loka.

Dingtalk_20210918140152
O le nofoaga faufale e tatau ona faʻatinoina le tapuni ma faʻataʻitaʻiina pulega, siaki ma faʻamaonia le aufaigaluega, meafaigaluega faufale ma meafaigaluega o loʻo ulufale atu i le nofoaga o taotoga, ma faʻatino suʻesuʻega malosi ma pulega i le faagasologa o le fausiaina.

Fa'atonuga fa'apitoa, fa'agaioiga fa'aletonu ma fa'agaioiga le tumau i totonu o le nofoaga o gaosiga e tatau ona noatia i le pulega o laisene, ma o tagata faigaluega, lautele, taimi, nofoaga ma fa'agaioiga e le tatau ona suia e aunoa ma se fa'atagaga;E le tatau ona faia gaioiga pe afai e le o iai le aufaigaluega saini pepa i luga o le nofoaga, e le o faʻatinoina faiga ma e le o iai le aufaigaluega mataʻituina i luga o le nofoaga.

I le vaʻai i le maualuga o le lamatiaga o galuega faʻalava, o faiga e pei ole taimi sese, faʻalavelave ma faʻaesea faigata e mafai ona faʻaaogaina e pulea ma pulea, ma e mafai ona faʻatinoina le mataʻituina o ata mo galuega maualuga.
O le faʻaiʻuga o galuega faufale, ae faʻapea foʻi le faʻamaeʻaina o le galuega, meafaitino, kilia nofoaga.

I se faapuupuuga, e tatau ona tatou faʻavaeina le manatu o le "HSE e sau i luma, i luga ma luga aʻe o isi mea uma" ma faʻatinoina lelei ituaiga uma o faiga.


Taimi meli: Sep-18-2021