Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

O galuega mataʻutia e le faʻaeteete, faʻaaoga le lima e faʻaaogaina ai le laki leaga

O galuega mataʻutia e le faʻaeteete, faʻaaoga le lima e faʻaaogaina ai le laki leaga

O le lamatiaga o nisi o gaioiga faʻainisinia e matua tele lava, ae o nisi o le faʻaaogaina o nei masini, e le faʻalogo i lenei mea, aemaise lava mo se taimi umi o galuega, e sili atu le le avea o se tulaga lamatia o se mea moni, faʻagaioiga taualumaga ma manaʻoga. tua, manao e fai, pe faapefea ona fai.O taunuuga na le mafai ona toe faaleleia.I le tulaga o loʻo mulimuli mai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi na tupu pe a leʻi manatu mamafa le lamatiaga ma faʻaaoga le lima nai lo le galuega sa tatau ona faia i le meafaigaluega.

O le tagata faigaluega fale gaosi tui Zhejiang Jiang mou o lo'o tu'imomomo otaota.O le gutu meafaitino o le palasitika tu'imomomo o se vaega sili ona matautia, e tusa ai ma aiaiga, i le taotoga e tatau ona faaaoga le laau laau e faʻapipiʻi ai le gutu o mea mata, e matua faʻasaina le faʻaogaina saʻo o le lima faʻatumu mea mata, ae Jiang mou. pe a uma ona faʻaaogaina le laau mo sina taimi, faʻalavelave tele, ma le lima e faʻapipiʻi ai mea.Sa ia faia i lima i le tele o taimi muamua, ma e leai se mea na tupu, o lea na ia manatu ai e le afaina.Ae o le taimi lea, na oo mai ai le malaia ia te ia.Na mau le lima taumatau i le pu o le mea e fafaga ai, ma tipi ese ai tamatamailima.

O lima o se vaega taua tele o o tatou tino, ma o le tele o a tatou faiga saogalemu e tusia i lima ma le toto.E le tatau ona tatou taumafai e toe faamaonia lona sa'o e ala i le matautia o le lima.O le alofa i lima o se tasi o le alofa lea i le ola o se tasi.
O le masani e le masani, o le malologa e tatau ona saogalemu

O loʻo matou i ai i le galuega, atonu e masani ona faia ni amioga le saogalemu, o nisi amioga atonu e masani ma masani, ae ou te le iloa pe na e mafaufau, o nei masaniga laiti, o nisi taimi o le a mafua ai le olaga atoa 'faʻanoanoa, pe totogi foi le tau o le ola. .Pe na e faia se tasi o mea nei?Malolo i se nofoaga matautia;Le amanaʻia faʻailoga saogalemu ma alu i latou lava ala;Aua ne'i fai fusipa'u pe a faigaluega i mea maualuluga, ma isi. Afai e te faia, toe faaleleia.O le mataupu o lo'o mulimuli mai o le fa'alavelave manu'a na mafua mai i amioga le saogalemu i le malologa.

O Hebei o se tagata faigaluega fale gaosi masini Li mou o loʻo i luga o le tausiga o le crane, ona o le vevela o le tau, o Li mou teisi moe, na ia faʻalagolago i luga o faʻamau e malolo ai, o le taunuuga o le isi tagata faigaluega tausiga amata ave taavale, e leʻi gauai atu Li Mou, ua le toe mautu le tino ma pa'u ai, ma iu ai i se pa'u matuia.

Faʻalogo i taimi uma i le saogalemu, puipuia faʻalavelave i soo se mea.O le faatamala e na o le aumaia o le leaga.I le nofoaga o le gaosiga, e tatau ona i ai le mataala o "mata ma taliga", pe o loʻo galue, pe i taimi paganoa le tumau, manaʻo e malolo, e tatau ona tatou manatua le saogalemu muamua, aua le faʻaleagaina oe lava, aua le faʻaleagaina e isi. , aua le masani e fai ni amioga le saogalemu masani.

Dingtalk_202111111101920


Taimi meli: Nov-20-2021