Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

Polokalama Tagout Loka Eletise ile suau'u ma kesi ile atunu'u ile fa'atinoina o galuega

Polokalama Tagout Loka Eletise ile suau'u ma kesi ile atunu'u ile fa'atinoina o galuega
O le PL19-3 ma le PL25-6 fanua i fafo i le sami o Bohai o loʻo fausia faʻatasi e le Conocophillips China Limited ma le China National Offshore Oil Corporation.O le COPC o le tagata fa'afoe e nafa ma le mamanu, fa'atau, fau ma fa'atonuina o fa'avae e lima ma le tasi FPSO mo le Vaega II o le fanua.I le pito i luga o galuega, e lata i le 500 fesoʻotaʻiga faʻatonu vaega o ituaiga eseese o galuega i le sami i le taimi lava e tasi mo le faʻaogaina poʻo le faʻaogaina faʻatasi, o le saogalemu o latou tagata faigaluega ma meafaigaluega ua avea ma mataupu taua o popolega i le kamupani. feso'ota'iga fa'atonu vaega poloketi.
Faʻavae i luga o le faʻatonuina o le faʻatonuga o le vaʻaia muamua ma le tulaga moni o le komisi i fafo, na faia e le vaega o le poloketi ni fetuutuunaiga talafeagai i le Lockout tagout taualumaga o mea tau eletise i luga o le faavae o le le solia o le pulega o pemita faigaluega taualumaga ma meafaigaluega faʻaesea o Conocophillips Saina. Co., LTD., ina ia mautinoa le saogalemu ma le aoga o le faʻatinoina o galuega i fafo.
Faʻatasi ma le poto masani i galuega, o loʻo faʻamatalaina e lenei pepa leTagout lokafa'agaioiga i le taimi o le fa'atonuina o le fa'auluuluga a le kamupani ma le fa'avae masani i aso ta'itasi, mo le fa'asinoga a pa'aga.Ona o tulaga fesuisuiai o le fanua i le taimi o le faʻatinoga o le poloketi, e ono iai ni tulaga faʻapitoa, e manaʻomia ona foia e ala i feutagaiga ma le taʻitaʻi saʻo poʻo tagata faigaluega talafeagai.I le taimi o le faʻatulagaina o galuega i fafo, ina ia faʻamautinoa le saʻo o faʻamaumauga faʻaesea i le taimi o le tuʻuina atu o fale ma faʻamasani le gaosiga o meafaigaluega e ala i le galulue faʻatasi a le gaosiga ma fesoʻotaʻiga faʻatonu vaega, o le gaosiga o le eletise e nafa ma le faʻaesea. ma le tu'ufa'atasiga o mea fa'aeletise uma e avea ma fa'alapotopotoga fa'amama eletise i le taimi o le fa'avae ma le fa'aogaina o feso'ota'iga.
O mea tau eletise i luga o tulaga uma e tu'ufua a'o le'i fa'aaogaina i le sami.A maeʻa le faʻatonuina o le eletise o mea uma e sui ai ma faʻatautaia nofoaga autu (o nisi o ia mea ua maeʻa i luga o le matafaga), Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masini microcomputer relay le puipuiga o le tisiketi eletise maualuga, vaʻavaʻa eletise maualalo, moli ma socket laʻititi eletise, ma isi. ) o loʻo faʻamauina uma i totonu o le pepa faʻaesea o loʻo lolomiina e le kamupani e tusa ai ma le numera o le nofoaga ma le numera o meafaigaluega o mea faigaluega o le fanua, ma o loʻo teuina i totonu o le inisinia eletise o le soʻotaga o le vaega o galuega faatino e pei o le uluai pepa vavae.
Pe a suia le faʻamaumauga tuʻufua, naʻo le manaʻomia o le faʻaalia o meafaigaluega o loʻo i totonu o le tulaga tuʻufua.Sa manaʻomia muamua e le pule o le platform ona saini mo le faamaoniga, ona sainia lea e le supavaisa o le tausiga mo le faamaoniga.O laasaga na sainia e le supavaisa saogalemu pe a maeʻa le faʻaesea e le manaʻomia mo le taimi aʻo leʻi faʻaogaina meafaigaluega.O lo'o fa'apipi'i le fa'atonuga tu'ufua i le fa'atonuga o galuega ma e saini e le Pule o le Platform po'o le Pule Fa'atonu a le Atunu'u ma le Supervisor Tausia muamua pe a uma le fa'atonuga o galuega.

未标题-1


Taimi meli: Tes-17-2022