Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

O mataupu tau le fa'aesea o le malosi i pisinisi sima

O mataupu tau le fa'aesea o le malosi i pisinisi sima


pisinisi sima o conveyor fusi masani, vili, lomitusi lomitusi, masini feaveai, winch, conveyor sikulima, crusher, paluga, lima-u'u mea faigaluega ma isi rotating, masini masini feaveai.Manu'a fa'ainisinia e fa'atatau i le manu'a e mafua mai i se galuega fa'ainisinia mamana i le tino o le tagata.O faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻaleagaina e mafai ona ogaoga, e pei o le faʻafefe, oomiina, tuʻimomomoina, olo, poʻo le lavea i mea e tuliesea pe togi, e iʻu ai i manuʻa poʻo le oti.

Tsuen Wan, Hong Kong, O se faalavelave tau pisinisi na tupu i le tusa o le 9am i le aso 6 o Tesema. O se tagata faigaluega e 60 tausaga le matua sa galue i se fale gaosi sima i luga o le auala o Fu UK, na ia maua ai se fusi o felauaiga ua masalomia ua faaletonu ma taofia ai le gaioiga.Na te lei faia Lockout tagout.Uso faigaluega, valaau vave leoleo mo se fesoasoani.

Na valaau leoleo ma tagata fuimu i le vaaiga ma faaalu le silia ma le afa itula e faasaoloto ai o ia.Sa aveina o ia i lalo i luga o se fata.Na pa'u o ia i le koma, ae na faanatinati atu i le falemai o Yan Chai ma maliu ai.

Dingtalk_20220507134938


Taimi meli: Me-07-2022