Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

Siosiomaga vaapiapi lafi leaga, e leai se fua e faaosofia ai faafitauli

Siosiomaga vaapiapi lafi leaga, e leai se fua e faaosofia ai faafitauli

I le faʻaogaina o masini, o ituaiga uma o masini faʻainisinia o loʻo i ai se avanoa faigaluega saogalemu, o le tuʻuina i le va o masini masini e le mafai ona vavalalata, a leai, pe a galue se masini, o lona mea faigaluega matautia ma isi mea o le a mafua ai le faʻaleagaina o masini faʻainisinia lata ane.

Ta'ito'atasi masini gaosiga falegaosimea i le itumalo Jiangsu, Turner jeong ma driller zhang i se 9 sikuea mita o na o le toalua tagata faigaluega i totonu o le faleaoga, latou na o 0.6 mita, le va o meafaigaluega masini e lua pe a Jeong i le faagasologa o le umi o le 1.85 mita, ono. O le pa uamea, ona o le tootoo mai le umi o le lathe e tele, i lalo o le saoasaoa maualuga, o le pa uamea na tuua le tulimanu ma taia le pito i tafatafa o le galuega a le ulu o Zhang, e pei o Zheng na maua i le taimi lava e paka ai, o le ulu o Zhang ua i ai. sa lavea i le tele o taimi, gau o le ulupoo, ma mate ai loa.

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafua mai i le vaapiapi o le siosiomaga faigaluega ma le leai o ni mea faʻapitoa mo le saogalemu ma masini puipuia pe a faʻaogaina mea faigaluega faʻapitoa.I totonu o le galuega, e le tatau ona tatou faʻanatinati vave, e tusa lava po o le a le manaʻoga talafeagai, aua neʻi atiina ae ni auala saogalemu lelei, e mafua ai le tupu mai o faʻalavelave.

Dingtalk_20211127095424


Taimi meli: Nov-27-2021