Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

Loka i fafo fa'ailoga i fafo-Ile u'amea lamatia

1. Aua le ofuina fusipa'u saogalemu pe a galue i le maualuga
I le aso 25 o Aperila, na maua ai se asiasiga o le aufaigaluega faufale a Shandong Metallurgical Design Institute Co., Ltd. na aʻe i lalo i le pito i lalo o le vaituloto o le aoina o timuga mai le fanua o le Zhongjin Construction Project i Yulin e aunoa ma le ofuina o fusipaʻu saogalemu.

Dingtalk_20210925133941

2. Aua le ofuina fusipa'u saogalemu pe a galue i le maualuga
I le aso 27 o Aperila, na maua ai i le asiasiga e le'i ofuina e se tagata fa'afoe se fusipa'u saogalemu a'o valiina le tane vai o le potu ta'ele i le fale atoa o le converter Area 2. 3.

Dingtalk_20210925134010

3. Leai ni faiga saogalemu i nofoaga mo galuega eletise
I le aso 26 o Aperila, na maua ai e le asiasiga e faapea, o le faagaioiina o uaea laina eletise maualuga o le potu tufa eletise o le poloketi puipuia o le paʻu uamea e leʻi faia.Tagout loka, o le pepa faigaluega e leʻi faʻatagaina e lē e ana, ma e leʻi siakiina, faʻasaʻo pe taofi e lē e ana le faugāfale faasolitulafono o le potu tufa eletise.O se fa’alavelave fa’afuase’i eletise na tula’i mai i lenei galuega i le aso 12 o Ianuari, ma e to’a 1 le tagata na manu’a.O le fale faufale ma le pule o le iunite na le mafai ona aʻoaʻoina ni lesona mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻatino faiga faʻasaʻo, ma mafua ai le lamatiaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Dingtalk_20210925133739

4. O ta'avale eletise e molia i totonu o le potu e teu ai le tumau mo pusa okesene
I le aso 22 o Aperila, na maua ai i se asiasiga o le aufaigaluega faufale a Xi Ye Construction Group Co., Ltd. o loʻo faʻapipiʻiina taavale eletise i le teuina o le okesene o le fale gaosi uʻamea i saute o le masini uʻamea o le Yulin Zhongjin Construction Project.

Dingtalk_20210925134049

5. Talanoa i luga o le telefoni a'o ave taavale
I le aso 22 o Aperila, o le asiasiga o taavale i totonu o le falegaosimea na maua ai o le avetaavale o le loli a le kamupani logistics (BA2351 i le fale gaosimea) sa talanoa i luga o le telefoni aʻo ave taavale i luga o le auala malulu Qiangshi Avenue.


Taimi meli: Sep-25-2021