Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

Maketi Meafaigaluega Loka

Ole lipoti ole su'esu'ega ole "Lockout Equipment Market" e su'esu'e ai fa'amatalaga fa'atatau ma fa'amanuiaga ile fa'atupuina o mea taua, laufanua fa'atauva, ma le fa'atuputeleina o le ta'uta'ua o le maketi o masini loka.I totonu o lenei lipoti faʻapolofesa, o le suʻesuʻeina o tupe maua, le tele o maketi ma atinaʻe tekinolosi a tagata tauva tetele o se tasi lea o mea e aʻafia ai le tuputupu aʻe.O su'esu'ega maketi o mea faigaluega loka na fa'atautaia ai su'esu'ega lautele o le malosi o maketi fa'aitulagi, vaevaega, fuafuaga tau pisinisi, fa'afefiloi o oloa ma atina'e tau alamanuia lata mai.

O le suʻesuʻega e faʻavae i luga o le tuputupu aʻe, faʻataʻitaʻiga faʻatauvaʻa ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le maketi o meafaigaluega loka i totonu o itulagi eseese o le lalolagi, ma ua tuuto atu i le tuʻuina atu o maketi faʻatauvaʻa ma auiliiliga o fuafuaga faʻatauvaʻa i le tele o matata.

O su'esu'ega i luga o le maketi o mea faigaluega loka i le lalolagi e maua ai fa'amatalaga taua e uiga i le tulaga o lo'o i ai nei le alamanuia ma o se punavai o fautuaga aoga ma fa'atonuga mo fa'alapotopotoga ma tagata e fiafia i le maketi.Su'esu'e le aga'i atu i le atina'e ma auala tau maketi o le maketi o meafaigaluega loka.

E tusa ai ma le ituaiga, o le maketi o meafaigaluega loka i le lalolagi mai le 2021 i le 2026 e masani ona vaevaeina i:

O lenei suʻesuʻega e masani ona faʻaaogaina e fuafua ai po o fea maketi maketi, itulagi poʻo atunuʻu e taulaʻi i ai i nai tausaga o lumanaʻi e faʻateleina ai le tuputupu aʻe ma tupe maua.O lenei suʻesuʻega e aofia ai le faʻatauvaʻa o maketi maketi ma faʻaauau suʻesuʻega loloto o le tele o sapalai / tagata taʻalo autu i totonu o pisinisi, faʻapea foʻi ma le aʻafiaga o le faʻaletonu ole tamaoaiga ole COVID.

Amerika i Matu, Europa, Iapani, Saina, Initia, Korea i Saute, Asia i Sautesasae, Amerika i Saute, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika o ni itulagi taua na suʻesuʻeina i lenei suʻesuʻega.Iloilo le aafiaga o le lalolagi a kamupani tetele i le maketi o meafaigaluega loka e faavae i luga o le gafatia, faʻaogaina fua, faʻatauga faʻatau, tuʻuina atu ma manaʻoga faʻataʻitaʻiga, tupe mama ma le maketi meafaigaluega loka.

Va'aiga lautele o maketi: E aofia ai vaega e ono, o le lautele o su'esu'ega, o mea taua gaosi o lo'o ufiufiina, o le fa'avasegaina o maketi i ituaiga, ma le vaega o maketi o lo'o lokaina e ala i talosaga, fa'amoemoega su'esu'e ma le tausaga o lo'o iloiloina.

Fuafuaga maketi: O iinei, o se vaega o le alamanuia atoa e ala i le tau, tupe maua, fefaʻatauaiga ma le faʻalapotopotoga, tului tau maketi, faʻataʻitaʻiga leaga o le siosiomaga ma faʻataʻitaʻiga lata mai, tuʻufaʻatasia, atinaʻe, mauaina, ma faʻalapotopotoga maualuga.

Faʻamatalaga o le gaosiga: O iinei, o tagata avetaʻavale i totonu o le maketi o meafaigaluega loka i le lalolagi e manatu e faʻalagolago i le vaega tau fefaʻatauaʻiga, mea taua, tupe maua, tupe maua, tau ma le foafoaga.

O le suʻesuʻega na faia se suʻesuʻega atoatoa o le lalolagi faʻatauvaʻa o le maketi o meafaigaluega loka.

O le lipoti o lo'o aofia ai lomiga fou o oloa fa'apea fo'i ma suiga fa'atekonolosi.

O le lipoti na taʻua ai avetaavale maketi, faʻalavelave, avanoa o loʻo oʻo mai ma faʻalavelave faʻamoemoeina

Su'esu'ega maketi i luga o le lalolagi lokaina ma lisi meafaigaluega e mafai ona fa'avasegaina e fa'afetaui ai au mana'oga tulaga ese a le kamupani.Matou te tuʻuina atu i tagata faʻatau uma le 25% auaunaga faʻapitoa faʻapitoa mo soʻo se lipoti MID, aua matou te malamalama io latou manaʻoga.

Market Intelligence Data o se ta'ita'i i le lalolagi atoa i pisinisi su'esu'e, tu'uina atu su'esu'ega fa'atatau ma fa'amaumauga mo tagata fa'atau.E fesoasoani le kamupani i tagata faʻatau i le faʻatulagaina o fuafuaga faʻapisinisi ma ausia manuia mo se taimi umi ia latou maketi patino.Au'aunaga faufautua, su'esu'ega MID ma lipoti fa'apitoa su'esu'ega o lo'o saunia uma e le alamanuia.
Dingtalk_20210821132149


Taimi meli: Aukuso-21-2021