Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

Tiutetauave o le Supervisor

Tiutetauave o le Supervisor

O galuega a le supavaisa e taua tele pe a o'o mai i le fa'amalosia o faiga LOTO.O iinei o le a tatou otooto atu ai nisi o matafaioi autu a le supavaisa e faatatau iloka/tago.

SA'olotoLoka TagoutTaiala! Fausia Meafaigaluega Fa'apitoa LOTO Taualumaga: Ole vaega tele lea ole saogalemu ole LOTO.O lelokai/tagoFuafuaga na faia e le supavaisa e tatau ona mulimulita'i i ta'iala fa'apitoa uma a le OSHA ma ia fa'amaoni atoatoa i ituaiga meafaigaluega o lo'o va'aia.O vaega uma o meafaigaluega matautia e tatau ona iloa ma mafaufau i le fausiaina olokai/tagofaiga.
Ia mautinoa le A'oa'oga a le Tagata Faigaluega: E tatau i le supavaisa ona fa'amautinoa o tagata faigaluega uma ua a'afia (tagata faigaluega o lo'o galulue i masini, ae le o fa'aogaina meafaigaluega) e malamalama i le fa'amoemoe ma o lo'o fa'afou i ta'iala ma taualumaga uma o le saogalemu o le LOTO.E masani ona iai vasega faʻapitoa poʻo faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu e faʻamautinoa ai o loʻo malamalama tagata faigaluega uma i faiga LOTO talafeagai.Afai e le'i a'oa'oina se tagata faigaluega ua a'afia ile faiga ole LOTO, ole supavaisa ole a avea ma tagata muamua e fesiligia pe aisea ua le faia ai le aoaoga mo le saogalemu.
Fa'atumauina se Lisi o Tagata Faigaluega Fa'atagaina: E na'o se aofa'i o tagata faigaluega latou te fa'ailoaina a'oa'oga fa'apitoa e mana'omia e ta'ua o se tagata faigaluega fa'atagaina.O tagata faigaluega faʻatagaina o tagata ia na faʻatautaia aʻoaʻoga faʻapitoa mo le saogalemu e malamalama ai i le faʻaogaina o meafaigaluega mataʻutia, ma ia malamalama i faʻalavelave faʻapitoa e aʻafia i le taimi o le toe faaleleia ma le tausiga.
Fa'amatalaga LOTO Devices: E tatau ona tu'uina atu i tagata faigaluega ta'ito'atasi uma se loka fa'apitoa e fa'aoga i masini i taimi e a'afia ai le LOTO.O le galuega a le supavaisa o le tu'uina atu lea o loka ma fa'amautinoa o lo'o maua e tagata faigaluega uma ua a'afia se loka.O loka e tatau ona fa'avasegaina i lanu, foliga, ma le lapopo'a ina ia vave ona iloa i taimi oloka/tago.
Tuuina atu le LOTO Taiala i luga o le Talosaga: Afai e talosagaina e se tagata faigaluega se kopi o le LOTO taualumaga o loʻo iai nei, o le galuega a le supavaisa e tuʻuina atu ia mea.O tagata faigaluega uma ua aafia e iai le aia tatau e iloa ma malamalama ai i le LOTO taualumaga o loʻo faʻatulagaina ma pe faʻafefea ona latou puipuia i latou lava ma isi tagata faigaluega.
O le avea ma supavaisa o lo'o tauaveina nisi o galuega e fai si tele o tiute aemaise lava pe a o'o mai i faiga saogalemu o lo'o aofia ai i se polokalame LOTO.Peita'i, o fa'amanuiaga ma le filemu o le mafaufau o se polokalame LOTO fa'atino lelei e mafai ona fesoasoani e toe fa'amautu le saogalemu o tagata uma pe a galulue i masini mata'utia.

未标题-1


Taimi meli: Sep-17-2022