Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

Tagout Lockout a le sifi

Tagout Lockout a le sifi

Afai e le'i mae'a le galuega, o le sifi e tatau ona: faafesaga'i tu'uina atu, fa'amaonia le saogalemu o le isi sifi.

 

Fa'ai'uga o le le fa'atinoina o le Lockout tagout

O le le fa'amalosia o le LOTO o le a i'u ai i le fa'asalaga a le kamupani, o le mea sili ona ogaoga o le fa'afeso'ota'i ma le konekarate faigaluega.

 

O le polokalame Lock / Tag (LOTO) o se tasi lea o soliga OSHA sili ona taʻua i tausaga taʻitasi, e ui lava i le puipuia o le 120 maliu ma le 50,000 manuʻa i le tausaga, e tusa ai ma le EHS Today.I le 2019, o le tulaga LOTO tulaga fa i luga ole 10 soliga a le OSHA.

 

Ina ia mafai ona faʻatinoina se polokalame LOTO lelei i le aʻoga meafaigaluega, e tatau i le kamupanī ona faʻamautinoa o loʻo malamalama tagata faigaluega i le polokalame ma siaki e le aunoa e faʻamalosia le polokalame.

 

E tusa ai ma faʻamatalaga i luga ole laiga, o le lisi o loʻo i lalo e maua ai e tamaiti aʻoga faʻamatalaga auiliili e uiga i le LOTO faagasologa:

E tatau fo'i i le fa'alapotopotoga ona fa'atautaia su'ega fa'avaitaimi/su'esu'ega.O nei asiasiga o le a fesoasoani i kamupani e faʻamautu faiga faʻavae e faʻaitiitia ai le lamatiaga aʻo tausisia le tausisia ma le puipuia o tupe teufaafaigaluega i polokalame saogalemu.


Taimi meli: Aukuso-07-2021