Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • neye

Avanoa le fa'atagaina i meafaigaluega

Avanoa le fa'atagaina i meafaigaluega
I le masina o Me 2003, na fa'agaioi ai e le fa'afoeina o le nofoaga fa'apipi'i o se falegaosimea, o Mr. Guo, le fa'aogaina o masini faufale i totonu.E aunoa ma le taʻuina atu i se tasi, na ia viliina i totonu o le gaioiga masani o meafaigaluega mai le nofoaga e fesoʻotaʻi ai le talo i le pito i tua o le masini adsorption i le pu o le apefai faʻavaa uʻamea, ma oomiina e le faʻafefe o loʻo tafe.O le faailo o le faaletonu o meafaigaluega na maua e le taitai o le au, ma auina atu ai o ia i le falemai.
Mafua'aga o fa'alavelave:
1. O le Guo ua maliu, e aunoa ma le logoina o se tasi, na siitia mai le nofoaga e fesootai ai le talo o le masini adsorption i tua o le masini adsorption ma viliina i totonu o le masini faagaoioia mai pores o le apefai uʻamea i tua, e mafua ai le manu'a o le ulu na mafua mai i le fa'afefe o lo'o tafe, o le mafua'aga tonu lea o le fa'alavelave.
2. O mafuaʻaga faʻafuaseʻi o lenei faʻalavelave faʻafuaseʻi o le le lelei o le faʻalauiloaina o le saogalemu o le au faʻatautaia, le le lelei o le mataʻituina ma le pulega o le saogalemu i luga ole laiga, ma le le mafai ona suʻesuʻeina ma faʻatautaia gaioiga faʻaletulafono i se taimi talafeagai.
Tiute mo Faalavelave:
1. O Guo o le tagata na aafia i le faalavelave ma o le tagata autu e nafa ma le faalavelave.
2. A'oa'oga mo le saogalemu o le ofisa saogalemu Ma e le'i fa'atulagaina, ma o le tulaga o tagata faigaluega i luga o le nofoaga sa le mafai ona pulea, ma mafua ai le fa'alavelave.O le fa'ate'aina o Ma ma le fa'agasologa o galuega, veto le totogi masina;
3. Ua le mafai e le Monitor Jia ona pulea le vaavaaiga a tagata faigaluega, lea na i’u ai i le fa’alavelave, ma fa’ate’a Jia ma te’ena le totogi o le masina;
4. O le taitai o le Matagaluega o Geng e nafa ma le matafaioi autu mo le le atoatoa o le pulega o le saogalemu i luga o le nofoaga, ma e tatau ona faate'a mai lona tofiga ma faamalolo.
5. O le ofisa o le saogalemu o Gao Mou o le fale gaosimea e le o iai i le aʻoga saogalemu ma le vaavaaiga i luga ole laiga a le aufaigaluega a le matagaluega, ma ua faʻateʻaina ma faʻateʻaina Gao Mou, ma ua teena le faagasologa o le totogi masina.
6. O le ulu o le Matagaluega o le leai o ni galuega, Mr. Wang, ma le ulu o le Matagaluega o pisinisi, Mr. Li, e tatau ona latou tauaveina le matafaioi ta'ita'i ma tuuina atu le faasalaga tau pulega ma le tamaoaiga.
Lapataiga o faalavelave
1. I so'o se tulaga, e tatau i tagata fa'afoe ona galulue e tusa ai ma tulafono ma fa'atonuga ma fa'agaioiga o meafaigaluega, ma e le tatau ona fa'alavelave.
2. I lenei tulaga, o le faʻagaioiga o le masini adsorption e tatau ona faʻamalo muamua, ma e naʻo le tagata nafa e mafai ona galue i totonu o meafaigaluega pe a uma le mataʻituina i luga ole laiga.E lei faagaoioia Guo e tusa ai ma tulafono, i le leai o se malosiaga, ina ia logoina soo se tasi e ulufale i totonu o meafaigaluega, ma iu ai i le faalavelave.
3. E tatau i iunite uma ona suʻesuʻe ma faʻaleleia faiga faʻainisinia e puipuia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma faʻaleleia le saogalemu o meafaigaluega maualuga mai vaega o meafaigaluega, fale, tekinolosi faʻagasologa, ma isi, ina ia mafai ai ona tupu faʻalavelave faʻafuaseʻi e ala i tulafono faatonutonu ma le vaavaaiga a le tulafono. faamalosia.

WSL31-1


Taimi meli: Tes-03-2022